Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Support

Allgemeine Anfragen

 Buchhaltung

Rechnungsfragen

 Vertrieb

Anfragen bezüglich Vertragsumstellung oder Kündigungen

 Technik

Anfragen bezüglich Technischer Probleme